Vastaanottomme,

Sinua ja lemmikkiäsi varten

Vastaanottomme löytyy Parolantieltä, Kaurialasta. Olemme ihan lähellä Hämeenlinnan keskustaa, mutta kuitenkin sopivan rauhallisessa paikassa. Toimimme entisen pankin tiloissa K-Market Manua vastapäätä. Tervetuloa!

Palvelut

Eläinlääkäripalvelut sekä lemmikkien ruoka- ja tarvikemyynti.

Tiimi

Sinua palvelevat eläinlääkärit ja hoitajat vuosien ja jopa vuosikymmenten kokemuksella.

Ajanvaraus

Ajanvaraukset puhelimitse numerosta

045-783 397 81

Kuinka tänne on tultu?

Hieman historiaa

Molemmat eläinlääkärimme ovat työskennelleet yhdessä jo yli kymmenen vuotta toimien ensin Hämeenlinnan kunnaneläinlääkäreinä. Myös samat hoitajat ovat olleet mukana jo vuosia, joten voimme todeta henkilöstömme yhteistyön sujuvan ongelmitta.

Kunnaneläinlääkärien vastannotto oli ensin Turuntiellä, josta se sittemmin muutti suurempiin tiloihin Jukolaan. Jukolan kiinteistössä havaittiin kuitenkin vuosien jälkeen vakava sisäilmaongelma ja uusia tiloja alettiin etsiä kuumeisesti.

Tilojen etsiminen oli hidasta koska tiesimme mitä haluamme, eikä sopivia tiloja tuntunut olevan vapaana missään. Vihdoin löysimme juuri sellaiset tilat kuin mitä halusimme, vaikkakin jouduimme tekemään melko mittavia muutoksia niihin. Nyt on vihdoin tilaa jopa ruoka- ja tarvikemyymälääkin varten.

Jatkoimme Hämeenlinnan kunnaneläinlääkärin vastaanoton pitämistä uusissa tiloissamme aina syksyyn 2020 saakka, jolloin päätimme irtautua kaupungin palveluksesta ja perustimme oman vastaanoton jo aiemmin vuokraamiimme tiloihin.

Mitä kaikkea täällä onkaan?

Katsaus vastaanottotiloihimme

VetTiiMin pieneläinvastaanotto sisältää odotushuoneen, kaksi  vastaanottohuonetta, leikkaussalin, laboratorion ja lemmikkien ruoka- ja tarvikemyymälän. Lisäksi meillä on varattuna erillinen tila ultraäänitutkimuksia ja vaikkapa koirien kynsien leikkuuta varten.

Suurin osa tiloista on jaettu kevyillä seinäkkeillä, joka mahdollistaa tilojen muokkaamisen tulevaisuudessa helposti, mikäli tarvetta ilmenee. Yhteesä tilaa on hulppeat 175 neliömetriä, joten toiveemme tietystä väljyydestä on toteutunut.

Odotushuone on jaettu ja siitä löytyy erilliset tilat koirille ja kissoille, näin oman vuoron odottaminen on leppoisaa, eikä ikäviä yhteenottoja tarvitse pelätä. Olemme varanneet myös hieman leluja ja piirrustustarvikkeita perheen pienimpiä varten.

Tavoitteenamme on tarjota mutkaton ja lämminhenkinen kokemus kaikille asiakkaillemme. Tervetuloa tutustumaan tiloihimme paikan päälle!

Vastaanoton yleiset tilat

Tiloistamme löytyy odotushuoneen lisäksi kaksi vastaanottohuonetta, leikkaussali, laboratorio ja lemmikkien ruoka-ja tarvikemyymälä.

Vastaanottohuone

Eläinlääkäreillä on tilavat vastaanottohuoneet.

Lemmikkien ruoka- ja tarvikemyymälä

Ruoka- ja tarvikemyymälästämme löydät mm. ruoat ja lisäravinteet. Edustamiamme ruokavalmistajia ovat mm. Specific, Royal Canin, Trovet ja Brit.

Leikkaussali

leikkaussali on valoisa ja tilava.

Odotushuone

Odotushuoneessamme on omat osiot kissoille ja koirille.