Tuo lemmikkisi osaaviin käsiimme,

Henkilökuntamme koostuu kokeneista ammattilaisista

Keitä olemme?

Hoitohenkilökunnan esittely

Eläinlääkärimme ovat tehneet pitkän ja monipuolisen uran sekä pieneläinpraktiikassa, että tuotantoeläinten ja hevosten kanssa maatiloilla. Molemmat eläinlääkärit ovat toimineet pitkään kunnaneläinlääkärien viroissa, mutta nyt haluamme keskittää voimamme ja osaamisemme tarjotaksemme parhaan hoidon koirille, kissoille sekä muille lemmikkieläimille.

Avustajina toimii kaksi koulutettua klinikkaeläinhoitajaa, jotka ovat olleet mukana toiminnassamme jo vuosia.

Minna Kauppi-Kuusinen

Minna Kauppi-Kuusinen

Eläinlääkäri

Minna on valmistunut Eläinlääketieteellisestä Korkeakoulusta vuonna 1994. Siitä asti hän on tehnyt kunnaneläinlääkärin töitä, lukuun ottamatta 4 äitiyslomaa. Minnan perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 2 vielä kotona asuvaa lasta, 1 koira ja 3 kissaa.

Minna harrastaa kuntosalia, ryhmäliikuntaa sekä talvella laskettelua. Hän pitää myös matkustelusta ja mökkeilystä, tosin viime aikoina keskittyen jälkimmäiseen. Eläinlääkärin ammatti on Minnalle kutsumus, ja hän pitää asiakaspalvelusta ja kaikista eläimistä, mutta erityisesti kissat ovat lähellä hänen sydäntään.

Tiina Tretjakov

Tiina Tretjakov

Eläinlääkäri

Tiina on valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2002. Valmistumisesta lähtien hän on työskennellyt kunnaneläinlääkärinä eri puolella Suomea, viimeiset 12 vuotta Hämeenlinnassa.

Eläinlääkärin ammatti on ollut Tiinan unelma jo pikkutytöstä lähtien ja vielä lähes 20 vuoden työuran jälkeenkin hän kokee olevansa unelma-ammatissaan. Tiinan perheeseen kuuluu kaksi lasta, aviomies ja kaksi isovillakoiraa. Villakoirat eri kokomuodoissaan ovat olleet tärkeä osa Tiinan elämää jo lähes 30 vuoden ajan. Koirien kanssa hän on harrastanut agilitya, tokoa ja rally-tokoa.

Tällä hetkellä Tiinan harrastuksiin kuuluu perheen kanssa retkeily ja matkailuautoilu. Luonto on hänelle erittäin tärkeä henkireikä ja Tiina hoitaakin mielellään myös loukkaantuneita luonnoneläimiä.

Anne Ekholm

Anne Ekholm

Klinikkaeläinhoitaja

Anne on hankkinut klinikkaeläinhoitajan pätevyytensä oppisopimuksella Hämeenlinnan kunnaneläinlääkäreiden vastaanotolla vuosina 2011-2012, ja on toiminut klinikkaeläinhoitajan tehtävässä VetTiiMi Oy:ssä toukokuusta 2013 lähtien.

Anne harrastaa omakotitalon pihatöissä saamansa hyötyliikunnan lisäksi joogaa, lukemista, ristisanatehtäviä sekä nauttii erilaisista kulttuuriesityksistä. Lisäksi hän ulkoilee paljon koiransa ja kahden kissansa kanssa.

Minna Salo

Minna Salo

Klinikkaeläinhoitaja

Minna, eli hoitaja ”Ässä” on valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi 2016 Tampereen Ahlmanilta. Minna on ollut hoitajan kesäloman sijaisuuksissa VetTiiMillä jo kesällä 2015 ja -16 ja vakituisena hän on aloittanut syksyllä 2016.

Minna on tehnyt vakityön ohella joitain viikonloppukeikkavuoroja eläinsairaala Vethaussin päivystyksessä vuosina 2017-2020. Minna tykkää kaikesta peruspraktiikassa avustamisesta, mutta erityisesti kaikki labrahommat kiinnostavat häntä erityisesti.

Vapaa-aikana Minna touhuaa oman hevosen kanssa sekä katselee mielellään elokuvia kahden lapsensa kanssa.